Letná klasika: osviežujúca studená polievka na kefíre s reďkovkou, uhorkou, zemiakmi a čerstvými bylinkami. Dve textúry kuracieho mäsa – jemne varené a údené – vytvárajú bohatú chuť. Prepeličie vajíčka dodávajú jedlu elegantný záver. Podáva sa vychladená.
Chrumkavý domáci chlieb s jemným kuracím mäsom pripraveným metódou sous-vide, polovicou čerstvého avokáda, špenátom a roztopeným syrom čedar. Doplnený o maslo a našu domácu brusnicovú omáčku.
Chrumkavý domáci chlieb s jemným údeným lososom, syrovou nátierkou, polovicou čerstvého avokáda, špenátom a chrumkavou uhorkou. Ľahký, svieži a vyvážený
Tradičné blízkovýchodné jedlo: vajíčka pečené v pikantnej paradajkovej omáčke s paprikou, cherry paradajkami a čerstvým koriandrom. Podávané s domácim chlebom.
Klasické domáce tvarohové placky, opekané dozlatista. Podávané s omáčkou z krémového syra a lesného ovocia, čerstvým ovocím, orechmi a domácim slaným karamelom
Svieži a výživný bowl s divokou čiernou ryžou, avokádom, cherry paradajkami, uhorkou a šalátovým mixom. Doplnený krevetou, kešu orieškami a orieškovou omáčkou. Dochutený olivovým olejom.
Jemná omeleta z troch vajec so smotanou, syrom čedar a parmezánom. Podávaná s cherry paradajkami a čerstvým šalátovým mixom. Ideálne na výdatné raňajky alebo ľahký obed.
Teplý domáci toast s jemne miešanými vajíčkami, polovicou zrelého avokáda a šťavnatými krevetami. Doplnený syrom čedar, šalátovým mixom a orieškami. Vyvážené jedlo plné bielkovín a dobrých tukov.
Teplý domáci toast s guacamole, vajíčkom pošírovaným vo vode, jemnou holandskou omáčkou a plátkami lososa. Doplnený šalátovým mixom, limetkovou kôrou a kešu orieškami.
Teplý domáci toast s guacamole, vajíčkom pošírovaným vo vode, jemnou holandskou omáčkou a plátkami jamónu. Doplnený šalátovým mixom, limetkovou kôrou a kešu orieškami.
Domáce chrumkavé wafle s jemnou teľacou sviečkovicou pripravenou metódou sous-vide, podávané s celými varenými vajíčkami, krémovou vitello omáčkou a mikrobylinkami.
Domáce chrumkavé wafle s vajíčkami pošírovanými, údeným lososom, čerstvou uhorkou a rukolou. Doplnené mikrobylinkami, kešu orieškami a olivovým olejom. Vyvážené a výživné brunch jedlo.
Tri čerstvé domáce wafle potreté nutellou, podávané so sezónnym ovocím, posypané práškovým cukrom a ozdobené mätou. Dokonalé na sladké raňajky alebo ako dezert.
Chrumkavý domáci toast s jemnou hovädzou sviečkovicou pripravenou metódou sous-vide, vitello omáčkou, sušenými paradajkami, cherry paradajkami a parmezánom.
Domáci chrumkavý toast s kačacím mäsom pripraveným spôsobom konfi , horčicovou omáčkou, teriyaki glazúrou, cherry paradajkami, sušenými paradajkami, šalátovým mixom a kešu orieškami. Sladko-pikantná kombinácia chutí.
Tradičná pečená zeleninová nátierka z baklažánu, papriky, paradajok, cesnaku, koriandra a čerstvých byliniek. Podávaná s domácim chlebom. Lahodné vegetariánske predjedlo.
Tradičný tatarák z jemnej hovädzej sviečkovice s nakladanou uhorkou, kaparami, červenou cibuľou, pažítkou, parmezánom a kvapkou worcesterskej omáčky. Podávaný na domácom chlebe.
Tenké plátky teľacej sviečkovice pripravené metódou sous-vide, preliate tuniakovou tonnato omáčkou, doplnené kaparami, rukolou a parmezánom. Talianska klasika v modernom štýle.
Marinovaný losos s černicami a čučoriedkami
Domáci chrumkavý toast s jemnou burratou, sušenými a cherry paradajkami, rukolou, pestom a plátkami jamónu. Vyvážená kombinácia jemnosti, slanosti a sviežosti.
Šťavnaté kuracie mäso, chrumkavý ľadový šalát a rímsky šalát, slanina, cherry paradajky, prepeličie vajcia, parmezán, krutóny. Dochutené domácim Caesar dresingom.
Jemne nasolený losos, chrumkavý ľadový a rímsky šalát, cherry paradajky, prepeličie vajcia, parmezán, krutóny. Dochutené domácim Caesar dresingom.
Šťavnaté cherry paradajky, chrumkavé uhorky, paprika, červená a zelená cibuľka, olivy a šalátový mix. Podávané s domácim krémom z fety a smotany
Šťavnaté tigrie krevety, jemná šalátová zmes, zrelé avokádo, cherry paradajky a kešu oriešky. Podávané s ľahkým pomarančovým dresingom.
Šťavnaté cherry paradajky, sušené paradajky, rukola a čerstvá bazalka. Podávané s celou burratou, olivovým olejom a pesto omáčkou.
Tradičné jedlo pripravené na hovädzom vývare s cviklou, mrkvou, cibuľou, sladkou paprikou, cesnakom a paradajkovým pretlakom. Podáva sa s domácim chlebom, nátierkou zo sadla s cesnakom, kyslou smotanou a čerstvou jarnou cibuľkou.
Ľahký, ale výživný vývar. Podáva sa s jemným kuracím mäsom, domácimi rezancami, prepeličími vajíčkami, mladou mrkvou a čerstvým kôprom.
Jemná krémová polievka z šampiňónov a dubákov s nádychom hľuzovkového oleja. Podávaná s chrumkavými krutónmi.
Jemná krémová polievka z lososa s mrkvou, cibuľou, cesnakom a smotanou.
Jemná chobotnica podávaná na pyré z paradajok, papriky, cesnaku a cibule. Dochutené rukolou a trochou oleja.
Jemne dusené teľacie líčka podávané s krémovým zemiakovým pyré s hľuzovkovou pastou a omáčkou. Ozdobené koriandrom.
Opekaný filet z dorády podávaný s dusenou špargľou na masle a holandskou omáčkou.
Šťavnaté kačacie prsia podávané s jemným mrkvovým pyré a demi-glace omáčkou so smotanou.
Chrumkavá kuracia kotleta po Kyjevsky, plnená maslom a čerstvým kôprom. Podávaná so zemiakovým pyré a smotanovou dubákovou omáčkou.
Jemný hovädzí filet mignon podávaný s hlivami restovanými s cesnakom, petržlenovou vňaťou a maslom.
Šťavnaté kuracie stehno marinované s korením, soľou, čiernym korením a olivovým olejom, opekané dozlatista. Podávané so šalátovým mixom a cherry paradajkami.
Cestoviny s chrumkavou slaninou, jemným cesnakom, smotanovou omáčkou a strúhaným parmezánom.
Cestoviny s jemným kuracím mäsom, restovanými šampiňónmi, cesnakom a strúhaným parmezánom.
Jemná zelená špargľa grilovaná na olivovom oleji a posypaná morskou soľou.
Klasická zemiaková kaša s maslom a smotanov.
Chrumkavé zemiakové hranolky vyprážané dozlatista.
Paprika, baklažán, cherry paradajky, červená cibuľa, šampiňóny a cuketa. Grilované a podávané s teriyaki omáčkou a čerstvým koriandrom.
Jemná mozzarella v chrumkavej panko strúhanke, vyprážaná dozlatista. Podávané s omáčkou podľa výberu.
Tenké plátky vyzretého španielskeho jamónu.
Šťavnaté krevety v chrumkavej panko strúhanke, vyprážané v jemnom tempura cestíčku. Podávané s omáčkou z manga a kimchi.
Šťavnaté kuracie krídla, vyprážané dozlatista a obalené v BBQ omáčke. Podávané s domácim chlebom, nakladanou uhorkou a čerstvou pažítkou.
Šťavnaté kuracie kúsky, obalené v panko strúhanke a vyprážané dozlatista. Podávané s omáčkou podľa vášho výberu.